Нова серія насосу tsurumi CZ промисловий каналізаційний занурювальний насос із різаком

Серія CZ - це інноваційний промисловий каналізаційний занурювальний насос із різаком, спеціально розроблений для перекачування каналізаційних і стічних вод, що містять різні тверді відходи, включаючи волокнисті матеріали. Унікальна конструкція всмоктувальної кришки у формі серця, оснащена стаціонарним лезом із гострими краями разом із покращеним робочим колесом із напіввідкритим каналом із двома лопатями з гострими краями, нагадує механізм ножиць. Цей інноваційний механізм, схожий на леза-ножиці, чудово покращує роботу каналізаційного насосу. Такий принцип будови  запобігає засміченню насосу через дроблення та подрібнення твердих предметів перед їх всмоктуванням.

Крім того, подовжена обертова напрямна, обладнана крильчаткою, запобігає утриманню твердих відходів у центральній частині крильчатки, забезпечуючи тим самим плавну роботу насосу.

Новий механізм подрібнення каналізаційних насосів tsurumi, ознайомтесь на відео

Особливості будови насосу:

1) Лезо для всмоктування
Надзвичайно гостре лезо на всмоктувальній кришці подрібнює будь-яку тверду речовину за допомогою обертової передньої лопаті для кращої роботи з твердими матеріалами.

2) Провідна лопать
Високоефективна дволопатева крильчатка відкритого типу оснащена гострокінцевою передньою лопаттю, яка під оптимальним кутом підводить тверду речовину до нерухомої всмоктувальної лопаті. Ці дві лопаті працюють разом, діючи як ножиці, щоб ефективно розрізати і подрібнити будь-які тверді речовини на шматочки, що дозволяє їм безперешкодно проходити крізь них.

3) Направляюча, що обертається
Подовжена напрямна, що обертається, запобігає накопиченню твердих частинок у зоні всмоктування низького тиску в центрі крильчатки. Подовжена напрямна, що обертається, призначена для спрямування відходів у канал до гострокінцевих лопатей і подалі від центру крильчатки, що значно підвищує надійність проти засмічення.

Оригінальна всмоктувальна кришка у формі серця від Tsurumi — це унікальна конструкція, яка покращує роботу насосів Tsurumi, потужно подрібнюючи та тонко нарізаючи тверді та волокнисті речовини. У поєднанні з новими високоефективними гідравлічними робочими колесами з двома лопатями, серія CZ значно відрізняється продуктивність насоса та покращеною функцією різання. Крім того, подовжена обертова напрямна на робочому колесі запобігає засміченню відходів у центральній частині робочого колеса та сприяє плавному переміщенню відходів. 

 

 
 
Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: